top of page

vin., 02 iul.

|

București

Workshop Meditație Mindfulness

Vrei să începi să meditezi, dar nu ştii cum? La Workshop-ul de Meditaţie Mindfulness vei fi iniţiat în tehnica de meditaţie Mindfulness, vei descoperi beneficiile meditaţiei şi vei învăţa tot ce trebuie să ştii pentru a-ţi dezvolta propria practică de meditaţie.

Registration is Closed
See other events
Workshop Meditație Mindfulness

Time & Location

02 iul. 2021, 18:30 – 21:00 EEST

București, Intrarea Catedrei 17, București 077190, Romania

About the Event

Vrei să înveţi să meditezi? Ai dori să aduci în viaţa ta mai multă linişte, claritate, focus şi prezenţa? Te invit la un workshop despre Meditaţia Mindfulness, în care vei învăţa ce înseamnă meditaţia, ce presupune, cum se practică şi care sunt beneficiile sale. 

🕉️ Meditaţia Mindfulness este o tehnică de meditaţie simplă, fiind o tehnică de meditaţie optimă pentru cei la început de drum în practica meditativă. Această tehnică se bazează pe observarea atentă a momentului prezent şi pe tot ceea ce aduce el, aducând astfel în interiorul tău o stare de prezentă, calm, detaşare şi o lipsă a reactivităţii.

🕉️ Însă pe lângă o tehnică de meditaţie, sunt numeroase întrebări care apar atunci când vrem să ne apucăm de meditaţie. Când să medităm? Cât? Unde? Cum trebuie să stăm? Ce facem atunci când pare imposibil? De ce să medităm? şi multe alte întrebări. Vom da răspunsuri tuturor acestor întrebări şi orcaror altora pe care le mai ai în cadrul Workshop-ului de Meditație Mindfulness.

❃Program:

* Prezentare: Ce? De ce? Cum? 

- Cele 4 aspecte ale meditaţiei, 

- Beneficiile meditaţiei, 

- Cum medităm, 

- Modelul R.A.I.N., 

- Tips&tricks

* Q&A

* Practică - meditaţie mindfulness ghidată

Tickets

Price

Quantity

Total

 • Workshop Meditație Mindfulness

  140,00 RON

  +3,50 RON service fee

  Acest bilet asigură accesul unei singure persoane la evenimentul Workshop Meditație Mindfulness.

  140,00 RON

  +3,50 RON service fee

  0

  0,00 RON

Total

0,00 RON

Share This Event

bottom of page